۲۹ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۴۰

اولین اظهارات احمدی نژاد پس از سخنرانی رهبر انقلاب

اولین اظهارات احمدی نژاد پس از سخنرانی رهبر انقلاب

رییس جمهور با بیان اینکه توان دولت در تحمل فشارها و بدخواهي ها زياد است، گفت: اين دولت تا روز آخر خدمت خود و تا ساعت 9 صبح 12 مرداد سال 92 كه براي تنفيذ رياست جمهوري جديد برويم همانند ساعت 10 صبح روزي كه حكم بنده تنفيذ شد، كار خواهد كرد؛ چرا كه اين خدمتگزاري فرصت مناسبي است كه نبايد اجازه دهيم از دست برود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، محمود احمدي‌نژاد صبح امروز يكشنبه ‌در نشست استانداران سراسر كشور در ساختمان وزارت كشور، گفت: برنامه و سياست دولت تا آخرين لحظه فرصت خدمتگزاري، كار و تلاش صادقانه و خالصانه و خدمت به مردم است و پشت اين ايده نيز استدلال عقلاني، ديني و منطقي قرار دارد.

وي تصريح كرد: تاآخرين لحظه پاي كار ايستاده‌ايم و هيچ دغدغه‌اي جز كار و تلاش و خدمت نداريم و از همه مديران اجرايي هم مي‌خواهم وقت خود را فقط در اين مسير متمركز كنند.


رييس جمهور خاطرنشان كرد: اگر حركت و حكومت‌ها براي خدا نباشد، عمر دنيايي انسان تكراري، بي‌معنا و خسته‌كننده خواهد بود، لذا بايد از فرصت‌ها براي تعالي و كمال نهايت بهره را ببريم چرا كه فرصت حكومت و خدمت شخصي نيست بلكه متعلق به يك تاريخ و يك ملت است.

رييس جمهور گفت: توان دولت در تحمل فشارها و بدخواهي ها زياد است و اين دولت تا روز آخر خدمت خود و تا ساعت 9 صبح 12 مرداد سال 92 كه براي تنفيذ رياست جمهوري جديد برويم همانند ساعت 10 صبح روزي كه حكم بنده تنفيذ شد، كار خواهد كرد؛ چرا كه اين خدمتگزاري فرصت مناسبي است كه نبايد اجازه دهيم از دست برود.

احمدي‌نژاد انقلاب اسلامي را ميراث‌دار همه انبياء الهي خواند كه 220 هزار تن از بهترين‌هاي ملت با خون خود نهال آن را آبياري كردند، خاطر نشان كرد: در تمام تاريخ انبياء الهي اين تعداد شهيد و جانباز نداشتيم و اگر فقط شهيد بهشتي براي اين انقلاب شهيد شده بود، كافي بود تا يك لحظه از خدمت غافل نشويم.

رييس جمهور گفت: اراده الهي بر نابودي مستكبرين و زعامت مستضعفين قرار گرفته است، اين كلام امام راحل است و يقين دارم انتخابات پيش رو بسيار باشكوه و پرشكوه خواهد بود و ملت بهترين‌ها را انتخاب خواهد كرد و عزت اين ملت ارتقاء خواهد يافت و جمهوري اسلامي وارد مرحله جديدي خواهد شد كه بسياري از آلودگي‌ها از ساحت نوراني آن پيراسته مي‌شود.

احمدي‌نژاد اضافه كرد: هركس به جمهوري اسلامي و نقش مردم در آن باور نداشته باشد خودش از دايره خارج خواهد شد، چرا كه مردم وظيفه خود را به بهترين نحو انجام داده و پاي انقلاب ايستاده و سختي‌ها را تحمل كرده‌اند و دليلي ندارد كه خدا براي اين مردم، خير و خوبي نخواهد؛ يقين دارم، خدا سطح بالاتري از عزت را به ملت ايران خواهد داد و كساني را كه قدر ملت را ندانستند، از ملت جدا مي‌كند در حالي كه انقلاب، اوج خواهد گرفت.

وي با بيان اينكه به تصريح امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري، ملت در انجام وظايف خود كوتاهي نكردند و اگر ايرادي هست از حلقه واسط بين مردم و انقلاب است، خاطر نشان كرد: اصلاح اين حلقه واسط براي خدا به هيچ وجه كار سختي نيست و خدا كساني كه دغدغه خدمت به انقلاب و مردم را ندارند، نابود خواهد كرد و بگونه اي آنان را از ميان برخواهد داشت كه گويا هيچ‌گاه اثري از آنها در بين نبوده است.

احمدي‌نژاد جمهوري اسلامي را خلاصه رسالت همه انبياء الهي توصيف و خاطرنشان كرد: ماموريت جمهوري اسلامي ادامه راه انبياء‌الهي است و از همين‌رو مسئوليت‌ها در اين نظام بسيار بسيار سنگين است.

رييس جمهور با بيان اينكه مسئوليت ملتي كه پرچمدار ادامه راه انبياء باشد با ديگران متفاوت است و همه كارهاي او زير ذره‌بين قرار مي‌گيرد، ‌اضافه كرد: اين پرچمداري باعث مي‌شود عملكرد ما، نام و مكتب پيامبر گرامي اسلام (ص) را بالا ببرد و مهم اين است كه وقتي جهانيان به عملكرد مان مي‌نگرند به حضور در اين مسير مشتاق يا از آن رويگردان مي شوند.

رييس جمهور در ادامه انقلاب اسلامي را در آستانه ورود به دوره‌اي جديد و سطحي بالاتر و جهاني‌تر عنوان كرد و افزود: وظيفه ما در اين عرصه كار، تلاش و خدمت است و ما مطالبه‌اي جز اين نداريم و هيچ‌كس نيز حق ندارد طلبي جز اين داشته باشد؛ خودم را بدهكار انقلاب اسلامي مي‌دانم و حاضرم جانم را در راه اسلام و قرآن فدا كنم و اساساً آرزويي جز بالا رفتن پرچم توحيد و عدالت در جهان و آزاد شدن بشريت ندارم.

احمدي‌نژاد دلبستن به عناوين و مناصب را غلط عنوان كرد و اظهار داشت: عناوين و مناصب دنيايي هيچ چيز به انسان نمي‌دهند و هنر اين است كه بتوانيم به اين عناوين شأنيت ببخشيم.

رييس جمهور ياد امام و شهيدان را گرامي داشت كه راه خدمتگزاري در نظام جمهوري اسلامي را گشودند و تصريح كرد: تا آخر در اين راه خواهيم ايستاد و ذره‌اي در اراده و همت ما خلل ايجاد نخواهد شد و هر جا كه باشيم اين مسير را ادامه خواهيم داد چرا كه اعتقاد داريم از همه جا راهي به آسمان هست.

وي تأكيد كرد: مناصب دنيايي فرصت‌هايي هستند كه خدا در اختيار انسان قرار مي‌دهد و وسيله آزمايش انسان هستند كه چه كسي بهتر، از فرصت دنيايي خود استفاده مي‌كند و آيا آن را براي رضايت خدا بكار مي‌گيرد يا رضايت ديگران و خسارت ديده‌ترين فرد كسي است كه از فرصت‌هاي بزرگ اجتماعي كه در اختيارش قرار مي‌گيرد براي كمال و تعالي استفاده نكرده باشد و در پايان فرصت خدمت مهياي شهادت نه به معناي مصطلح بلكه به معناي انقطاع از زمين و جاذبه‌هاي دنيا نرسيده باشد.

احمدي‌نژاد جمهوري اسلامي را يك فرصت طلايي و عنايت الهي دانست كه در آن شرايطي فراهم شده تا همه در مسير تعالي و كمال قرار گيرند و لحظه لحظه آن فرصت خدمت و تلاش صادقانه است كه اگر از دست برود حتي پيامبر و اهل بيت او كه شفيع آخرت انسان‌ها هستند، بهانه‌اي براي شفاعت ما نخواهند داشت.

احمدي‌نژاد با تاكيد بر كار و تلاش براي تعالي و پيشرفت كشور يكي از كارهاي مهم را در اولويت قرار دادن گسترش كشاورزي در كشور عنوان كرد و اظهار داشت: ستاد توسعه كشاورزي از جمله فرصت‌هاي طلايي براي خدمت به مردم و پيشرفت كشور است و همه بايد توجه مناسب و لازم براي توسعه كشاروزي را بكار گيرند.

رييس جمهور با تأكيد بر تسريع در واگذاري زمين‌هاي قابل كشت به مردم اظهار داشت: لازم است واگذاري زمين‌ها در مقياس‌هاي بزرگتر و به افراد واجد صلاحيت صورت گيرد و مصراً از استانداران و مسئولان استاني مي‌خواهم كه اين كار را به عنوان كار دست دوم محسوب نكنند.

احمدي‌نژاد با انتقاد از كساني كه در مراكز تصميم‌گيري حضور يافته و مانع از گسترش حضور مردم در عرصه فعاليت‌هاي اقتصادي مي‌شوند، خاطر نشان كرد: متأسفانه جريان ثروت از پايين به بالا و از اقشار كم‌درآمدتر به پردرآمدها بوده و شيب انتقال منابع و سرمايه‌گذاري‌ها و نيروي انساني از مناطق دورتر و مرزي به مراكز شهري و شهرهاي بزرگ مي باشد كه بايد اصلاح شود.

رييس جمهور با بيان اينكه ثروت دائماً در حال انباشت در تهران بوده و حجم گردش سرمايه در تهران با سراسر كشور برابري مي‌كند، اظهار داشت: همان جرياني كه باعث اين انباشت سرمايه در تهران شده، باعث شده است، توده‌هاي عظيم مردم از جريان فعاليت‌هاي اقتصادي خارج شده و اقتصاد در انحصار عده قليلي متمركز شود در حالي كه اقتصاد با تلاش همه مردم ماندگار، پويا و فعال مي‌شود.

احمدي‌نژاد گردش غلط مالي در كشور را ناشي از عملكرد نادرست تصميم‌گيران عنوان كرد و ادامه داد: امروز سيستم بانكي كشور به عامل اصلي انتقال پول و ثروت از طبقات پايين به طبقات بالا تبديل شده است و اين روند اشتباه بايد معكوس شود و تا زمانيكه اين روند غلط معكوس نشود در مديريت و كنترل مسائل با مشكل مواجه خواهيم بود.

وي تصريح كرد: بايد هر چه سريع‌تر زمينه‌هاي فعاليت مؤثر توده‌هاي مردم در عرصه‌هاي اقتصادي مهيا شود.

رييس جمهور در ادامه سخنان خود از ديگر كارهاي لازم‌الاجرا در كشور را پيگيري اجراي مناسب طرح پزشك خانواده عنوان كرد و گفت:‌ اجراي اين طرح هرگز به معناي جذب نيروي جديد براي وزارت بهداشت نيست، بلكه اقدامي اصولي براي كاهش هزينه‌هاي ملي در بخش بهداشت و درمان مردم است.

احمدي نژاد طرح پزشك خانواده را يك نظام پايش مستمر به سلامت مردم توصيف كرد و ادامه داد: اجراي اين طرح به معناي طبقه‌بندي مراحل درمان مردم است نه اينكه صرفاً عده‌اي يك واسطه اوليه براي مراجعه مردم به پزشكان مردم شوند، بلكه پزشكان اين طرح بايد با دقت و تعهد تا آنجا كه امكان دارد از مراجعه بيهوده و ناآگاهانه مردم به پزشكان متخصص ممانعت كنند تا ضمن اصلاح روند تأمين سلامت و درمان مردم در هزينه‌هاي ملي اين بخش نيز مديريت مناسب‌تري صورت گيرد.

رييس جمهور با اشاره به اجراي هدفمندسازي يارانه ها اظهار داشت: دولت بر ادامه اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها اصرار داشت كه اين كار بر مبناي دريافت هزينه‌هاي واقعي انرژي به نسبت مصرف هركس و بعد توزيع آن به صورت مساوي در بين همه مردم بود.

وي افزود: اجراي هدفمندسازي يارانه ها يكي از بهترين روش‌هاي اصلاحات اقتصادي در دنيا به حساب مي‌آيد و پس از اجراي موفق در ايران مورد تحسين مجامع علمي بين‌المللي نيز قرار گرفت اما ابتدا بدخواهان بين‌المللي و برخي نيز در داخل آن را مورد هدف قرار دادند و نابساماني‌هاي ايجاد شده را ناشي از اجراي اين قانون معرفي كردند.

رييس جمهور خاطرنشان كرد: همان كساني كه بازار ارز را بهم ريختند، مدعي دولت هم هستند و وقتي بانك مركزي در ازاي ارزهاي پرداخت شده به بانك‌ها، پاسخي از نحوه مصرف اين ارقام ارزي از طرف بانك‌ها نگرفت و مجبور شد منابع ريالي معادل را از حساب اين بانكها برداشت كند،‌عليه بانك مركزي جنجال به راه انداختند.

احمدي‌نژاد تأكيد كرد: زماني كه امام راحل تعبير جنگ فقر و غنا را بكار برد، شايد خيلي از ما اين بحث را جدي نمي‌گرفتيم، اما امروز نبرد در اين عرصه بطور بسيار جدي جريان دارد.

رييس جمهور با اشاره به تأكيد مقام معظم رهبري بر لزوم ادامه اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها گفت: پس از تأكيدات معظم‌له هشت جلسه برگزار كرديم و چهار گزينه براي چگونگي ادامه اجراي هدفمندي يارانه‌ها ارائه كرديم كه آثار تورمي آنها بر روي توليد، تجارت و معيشت دهك‌هاي مختلف جامعه به صورت كاملاً دقيق محاسبه شده است.

وي با طرح اين سوال كه آيا مقابله با تحريم‌ها غير از اين است كه آثار منفي آن در زندگي مردم حذف شود، اظهار داشت: هوشمندانه‌ترين راه مقابله با تحريم‌ها، اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها است.

احمدي نژاد با رد اين ادعا كه در اثر اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها حجم نقدينگي افزايش يافته است، خاطر نشان كرد:‌ دولت حتي از تنخواهي كه براي اجراي اين قانون دريافت كرد نيز بخشي را به خزانه بازگرداند و براساس آمارهاي كاملاً دقيق، مستند و ثبت شده افزايش حجم نقدينگي در سال 90 به نسبت سال 89 كاهش داشت، اما عده اي بدون توجه به اين آمار ادعاهاي بي‌اساس خود را تكرار مي‌كنند.

رييس جمهور اظهار داشت: مخالفان هدفمندي يارانه‌ها در بين مردم اين طرح را عامل افزايش قيمت‌ها، تورم و مشكلات معرفي مي كنند اما در جلسات خودشان آن را يك طرح انتخاباتي تفسير مي‌كنند؛ اگر اين يك طرح شكست‌خورده است، اجازه دهند دولت كه ريسك آن را پذيرفته، مراحل بعدي آن را هم اجرا كند.

احمدي‌نژاد ادامه داد: دولت موضع خود را در برابر انتخابات شفاف و صريح اعلام كرده و معتقديم هيچ كس نبايد يا نمي‌تواند در انتخاب مردم دخالت كند و اين حق منحصراً در اختيار مردم است.

وي در ادامه تسريع در اجراي طرح‌هاي مهر ماندگار را از برنامه هاي كاري مهم استانداران دانست و از استانداران خواست، اجراي طرح‌هاي مهر ماندگار را با جديت دنبال كنند چرا كه اجراي اين طرح‌ها براي مردم نشاط و اميد ايجاد كرده و در سال توليد ملي، حركت اقتصاد كشور را سرعت مي‌بخشد.

احمدي نژاد گفت: دولت با توجه به برخي محدوديت‌هاي ايجاد شده در منابع، تلاش دارد، بودجه لازم براي تكميل طرح‌هاي مهرماندگار را فراهم كند و البته يقين دارم كه خدا راه را باز خواهد كرد.

رييس جمهور كنترل بازار را به عنوان يكي از اساسي‌ترين اقدامات استانداران در روز‌هاي منتهي به عيدنوروز، ذكر كرد و اظهار داشت: بايد كنترل بازار را در اين ماه جدي‌تر پيگيري و اجرا كنيد تا مردم براي عيد در مضيقه قرار نگيرند.

احمدي‌نژاد با بيان اينكه برخي واقعاً عليه دولت و مردم اجحاف مي‌كنند، تصريح كرد: دغدغه ذهني برخي‌ها فقط انتخابات است و من نمي‌توانم اين مسأله را براي خود تحليل كنم.

ريیس جمهور ايجاد التهاب در بازار براي بالا بردن قيمت برخي كالاها را در حكم ربا خواري معرفي و خاطر نشان كرد: اينكه كسي با اقدامات غيرقانوني زمينه رشد بدون زحمت ثروت خود را فراهم كند، عين رباخواري و جنگ با خداست.

احمدي‌نژاد از استانداران بويژه در استان‌هاي مرزي، خواست تا اجازه دهند، روند واردات كالا از مرزها تسهيل شود تا بازار آرامش بيابد و به مردم فشار بي‌جهت وارد نشود.

رييس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به سفر به مصر، اين سفر را تاريخي توصيف كرد و گفت: مصر كشوري تاريخ‌ساز و مؤثر در تاريخ تمدن انساني و‌ همواره در تحولات منطقه‌اي و عربي پيشگام بوده است، چرا كه مردم آن به لحاظ انساني، همچون مردم ايران رشد يافته هستند.

رييس جمهور اظهار داشت: در حدود 70 سال گذشته مستكبران هيچگاه اجازه ندادند كه اين دو ملت در كنار يكديگر حضور داشته باشند، در حالي كه تا پيش از انقلاب اسلامي مصري‌ها انقلابي و داعيه‌دار مبارزه با رژيم صهيونيستي بودند، ايران سردمدار خط سازش بود و با پيروزي انقلاب اسلامي نقش اين دو كشور جابجا كرد و اين از توطئه‌هايي بود كه مانع از تجميع توان دو ملت ايران و مصر شد.

احمدي‌نژاد با تأكيد بر اينكه اگر ايران و مصر در كنار هم قرار بگيرند، همه معادلات ملت‌ها تغيير خواهد كرد، تصريح كرد: امروز اراده غربي‌ها بر ساماندهي خاورميانه جديد و تمهيد شرايط براي ادامه تسلط آنها بر منطقه است و كنار هم قرار گرفتن ايران و مصر اين نقشه را بر هم خواهد زد لذا تمام تلاش خود را براي ممانعت از گسترش روابط اين دو كشور، بكار مي‌گيرند.

رييس جمهور با اشاره به ابراز علاقه و احساسات مردم و گروه‌هاي اجتماعي مختلف مصري، نسبت به هيأت ايراني در مصر خاطر نشان كرد: روساي احزاب و گروه‌هاي مختلف مصري كه درباره مسائل مختلف منطقه و عرصه بين‌المللي نظرات متفاوت و بعضاً متضادي داشتند، درباره لزوم برقراري روابط با ايران و گسترش آن متفق‌القول بودند و آن را به سود دو كشور و منطقه مي‌دانستند.

احمدي‌نژاد فضاي ايجاد شده در اثر سفر به مصر را ظرفيتي براي انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي توصيف كرد و گفت: ايران بايد با مصر روابط دوستانه و نزديك داشته باشد و براي اصلاح شرايط منطقه و بين‌المللي راه ديگري جز اين نيست.
 

کد خبر 1817278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha